Våte damer slikke klitoris

våte damer slikke klitoris

Altså g-punkt masere jenten samtidig som du slikker klitoris, om du er skal fingre en dame på klitoris er det viktig at du først gjør henne litt våt,  Orgasmer - Guide. Slikk klitten med tunga samtidig som du suger den inn i munnen. i form av fingerpuling eller et leketøy kombinert med tunge og lepper mot klitoris er en sikker vinner. Bruk gjerne av hennes egen fuktighet om hun er våt. Hjem · Steg for steg · Tips & tricks Hvordan slikke en kvinne, tips & triks også å ha en finger i vagina samtidig som de har en vibrerende tunge på klitoris. når du bruker munnen som når du bruker hendene, men det kan aldri bli FOR vått.

Våte damer slikke klitoris - Porsgrunn

Hver sin kvinne, hver sin kunst. Gi henne også følelsen av at du er der for henne og at ingenting er flaut eller noe, du støtter henne hele veien.

Videos

McMarius11 Intro by NintendoClip

Våte damer slikke klitoris - Risør

En hard tunge med mye muskler gir for eksempel en helt annen følelse enn en tunge man slapper fullstendig av i. Del på andre sider. Nok en årsak til at rekkefølgen blir feil, ifølge Isachsen, er at svært mange menn vegrer seg mot oralsex etter samleiet av frykt for å smake sin egen sæd.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2